Kontakt

Nataša Šovljanski

Tel. 021 461 561

Mob. tel. 064 312 60 96 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Skype: natasa.sovljanski

Open

 

 

 

 

Prvi HR portal u Srbiji

Još 2005. godine TRUST HR Agencija pokreće prvi HR portal u Srbiji u okviru koga, za nešto više od godinu dana, uspeva da okupi oko stotinak kompanija.

Multinacionalne kompanije su u to vreme činile značajan broj članica portala. Bio je to vreme kada je veći broj stranih kompanija počinjao da posluje u našoj zemlji i zapošljava HR stručnjake koji u to vreme još uvek nisu bili profilisani kao takvi s obzirom da nije postojalo formalno obrazovanje za tu vrstu kadra kod nas.

Portal je prodat Infostudu 2007. godine čime postaje današnji sajt MojTim koji je i dalje posvećen upravljanju ljudskim potencijalima, a namenjen poslodavcima, menadžerima, osobama koje se bave HR-om i svima koji upravljaju timovima.

Sajt pruža korisne informacije i alate za regrutaciju, selekciju, organizovanje i motivisanje zaposlenih, podizanje radne uspešnosti i generalni razvoj ljudskih potencijala, čime pomaže u građenju i vođenju uspešnih timova. Ovime se pruža praktična podrška osobama koje upravljaju ljudskim resursima, olakšava i ubrzava njihov svakodnevni rad i pomaže u strateškom planiranju i razvoju.