Kontakt

Nataša Šovljanski

Tel. 021 461 561

Mob. tel. 064 312 60 96 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Skype: natasa.sovljanski

Open

 

 

 

 

Osnivač TRUST HR Agencije Nataša Šovljanski, diplomirani psiholog, nosi specifično domaće i internacionalno iskustvo koje je sticala u najrazličitijem tipu preduzeća počevši od preduzeća u državnom vlasništvu, preko multinacionalnih preduzeća, pa sve do domaćih malih i srednjih preduzeća.

Nataša je imala tu sreću da joj se ukazala prilika da više meseci provede na specijalizaciji u jednom velikom i modernom sistemu, kao što je Lloyds TSB koji predstavlja najveću banku i osiguravajuću kuću u Velikoj Britaniji sa više od 80.000 zaposlenih.

S druge strane stoji dugogodišnji rad u Naftoj Industriji Srbije, preduzeću u kojem je Nataša i otpočela svoj profesionalni put prvo kao PR profesionalac odakle potiče Natašina ljubav ka pisanju i prenošenju informacija.

Takođe, u njenom iskustvu izdvaja se i osnivanje Metro Cash & Carry u Srbiji , što je vrlo specifična situacija koja podrazumeva masovno zapošljavanje u vrlo kratkom roku jer u situaciji kada strana kompanija dolazi u jednu zemlju sve pozicije su upražnjene.

Naposletku Nataša osniva sopstvenu agenciju i počinje da radi sa malim domaćim preduzećima.

Paralelno sa osnivanjem sopstvene agencije Nataša pokreće i prvi HR portal u Srbiji koji je za nepunih godinu dana postojanja okupio stotinak vodećih firmi u zemlji. Danas su to HR znanja, stručan sadržaj koji je deo Infostudovog sajta MojTim na čijem razvoju Nataša i dalje radi.

Kao konsultant Nataša se najviše zanimala i radila na projektima u vezi sa zapošljavanjem i karijernim vođenjem zaposlenih.

Nataša je stekla SHL i Harrison Assessments sertifikaciju i time stekla značajan uvid u logiku psihološkog testiranja u kontekstu poslovnih i organizacionih potreba.